Ulica Proleterskih brigada dobija novi asfalt

U toku su radovi na rehabilitaciji i proširenju ulice Proleterskih brigada u Mesnoj zajednici Zorka u dužini od jednog kilometra. Po završetku radova ulica će biti proširena sa 4 na 5 metara, a vrednost radova je 14,8 miliona dinara.

Antal Mesaroš, jedan je od meštana koji živi u neposrednoj blizini ulice Proleterskih brigada, kroz koju svakoga dana vozi bicikl. Kako kaže, zbog nedovoljne širine ulice i mnogih rupa bilo je teško prolaziti tuda.

Ulica Proleterskih brigada jedna je od najprometnijih ulica u Mesnoj zajednici Zorka. Rehabilituje se u dužini od jednog kilometra i proširuje sa 4 na 5 metara, koliko je bilo potrebno za bezbedno mimoilaženje vozila. Prilikom asfaltiranja korišćena je nova tehnologija, kaže direktor JP za upravljanje putevima, Ognjen Golubović.

Vrednost ovih radova je 14,8 miliona dinara, a kako najavljuju nadležni, krajem jula radovi se nastavljaju i u drugim delovima grada.

U narednom periodu očekuje se i početak radova na rekonstrukciji Zorkine ulice koja se spaja sa Kelebijskim putem, takođe u dužini od jednog kilometra, kao i deo Somborskog puta između Matije Gupca i Zagrebačke ulice.