Turistička organizacija Subotice organizuje besplatne pešačke ture kroz grad

Turistička organizacija grada Subotice u saradnji sa lokalnim 7 vodičima obogatiće turističku ponudu grada besplatnom pešačkom turom. Besplatne pešačke ture biće realizovane svake subote u 13h i srede od 10h, a prva šetnja biće održana već sutra. U okviru ove nove turističke ponude svi turisti, ali I Subotilčani imaće priliku da, zajedno sa turističkim vodičima, razgledaju najznačanije objekte u gradu. Turisti će se okupljati ispred glavnog ulaza u Gradsku kuću, odakle se kreće u obilazak grada.
Razgledanje grada će biti višejezično, odnosno vodiči će osim na srpskom jeziku govoriti na mađarskom i engleskom jeziku. Iz Turističke organizacije gradaSubotice poručuju da je ovaj novi turistički proizvod nedostajao našem gradu, te da je pešačka tura razgledanja grada uvedena zbog potrebe domaćih I stranih turista.
Svi oni koji žele da učestvuju u besplatnoj pešačkoj turi kroz grad mogu da se prijave putem mejla, telefona Turističke organizacije grada ili na licu mesta. Iz TOS navode da će se ove pešačke ture kontinuirano održavati do kraja godine, a ideja je da se i naredne godine nastavi sa oganizovanjem pešačkih tura.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime