Predavanje iz digitalnog marketinga

Predavanje na temu digitalnog marketinga održano je danas u prostorijama Poslovnog inkubatora, u okviru realizacije projekta “Regionalna inovaciona laboratorija za industrijsku automatizaciju i mehatroniku – Industrija 4.0”, koju sprovodi Poslovni inkubator.

Olivera Imbronović, direktorka hotela “Prezident” na Paliću, došla je na današnje predavanje, kako bi saznala koje su to novine u oblasti digitalnog marketinga. Kako objašnjava, praćenje novih trendova u ovoj oblasti izuzetno je značajno za unapređenje poslovanja, pogotovo u eri u kojoj su primat preuzele društvene mreže.

Kroz jednosatno predavanje Branimira Cigalea, prisutni su, između ostalog, mogli čuti kako izgleda slika digitalnog marketinga u našoj zemlji i koje to mogućnosti otvara pred ljude, bez obzira da li su preduzetnici, menadžeri u marketing sektorima ili studenti. Takođe, na predavanju je bilo reči i o digitalnom marketingu u širem kontekstu, trendovima koji su prisutni, ali i kako savladati nedoumice i usavršiti poslovanje u ovoj sferi.

Predavanje je održano u okviru projekta „Regionalna inovaciona laboratorija za industrijsku automatizaciju i mehatroniku – Industrija 4.0“ koju sprovodi Poslovni inkubator od prošle godine, sa ciljem razmene znanja, umrežavanja i izgradnje profesionalnog iskustva.