Održano predavanje „Daj polet svom poslu“ u RPK

Cilj besplatnog predavanja pod nazivom „Daj polet svom poslu“, koje je održano u prostorijama Regionalne privredne komore bio je da prikaže kako privrednici mogu privući pažnju potencijalnih kupaca, odnosno prikazivanje kritičnih tačaka zbog kojih se najlakše gubi poverenje klijenata. Predavanje je okupilo privrednike iz Subotice i okoline.

Preduzetnica Čila Mezei jedna je od polaznica predavanja „Daj polet svom poslu“ . Čila dugi niz godina radi na ličnom razvoju jer smatra da to u velikoj meri utiče i na poslovanje firme.

Cilj dvosatnog besplatnog predavanja „Daj polet svom poslu“ bio je da pokaže privrednicima kako da privuku potencijalne kupce. Predavač, poslovni trener Jasminka Grunčić predstavila je privrednicima 4 kritične tačke na kojima mogu izgubiti pažnju klijenata. Po njenim rečima, te kritične tačke su: konkuretska prednost, rad zaposlenih i njihovi odnosi, neplaniranje marketinške kampanje i razvoj samog lidera.

Program edukacije „Daj polet svom poslu“ nastao je na osnovu desetogodišnjeg iskustva iz domaće privredne prakse i modelovanjem poslovne prakse iz susednih zemalja. Po rečima poslovnog trenera Jasminke Grunčić sadržaj tema edukacije objedinjuje poslovnu psihologiju sa praksom, a u isto vreme ih prikazuje kroz primere.