Najbolja ponuda saksijskog cveća u „Bašti“

Cvećari i pijačni prodavci u susret osmom martu obogatili su ponudu rezanog cveća, a „Bašta“ je i ove godine pripremila veliku ponudu najkvalitetnijeg sasksijskog sveća.

Sutra se obeležava Međunarodni dan žena, a pravi kavaljeri jutros su pohitali u prodavnice kako bi za svoje dame odabrali prigodan poklon, među njima je i Vlado Tomić koji je odlučio da ženu i ćerku obraduje orhidejama iz „Bašte“.

O tome da je „Bašta“ i ove godine pripremila najbogatiju ponudu saksijskog cveća svedoči činjenica da trgovci imaju pune ruke posla. Očevi, muževi, momci, braća i prijatelji najčešće se odlučuju da damama za Osmi mart poklone orhideje, a neodlučnoj gospodi ljubazni prodavci iz „Bašte“ uvek rado uskaču u pomoć.

Svi džentlmeni koji nisu stigli danas da kupe poklone imaju vremena da to odrade sutra, a oni koji zaborave da čestitaju damama sutrašnji praznik imaće priliku da se, uz saksiju najlepšeg cveća, iskupe u narednim danima jer „Bašta“ je otvorena za vas radnim danima od 9 do 20h, kao i subotom od 9 do 15h.