Donacija Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“

Udruženje izdavača doniralo je Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ knjige u vrednosti 25.000 dinara. Ovo je drugi put da Udruženje daje donacije u vidu knjigu u saradnji sa lokalnom samoupravom koja im ne naplaćuje prostor ispred Gradske kuće na kojem su postavljeni štandovi.

Predstavnici Doma za decu „Kolevka“ juče su odabrali knjige za svoje štićenike. Radi se o basnama, bajkama, slikovnicama i drugim knjigama koje su prilagođene uzrastu i mogućnostima dece.

„Sajam knjiga Subotica 2018. “ okupio je 5 izdavača koji su ove godine donaciju u vidu knjiga uputili Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“.

Ovo je druga godina kako se Udruženje izdavača obratilo lokalnoj samoupravi, te je članica Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić danas u ime izdavača i lokalne samouprave uručila donaciju Domu za decu „Kolevka“.

„Sajam knjiga Subotica 2018.“ trajaće do 19. februara do kada će Subotičani imati priliku da kupe neke od mnogobrojnih naslova koji su u ponudi okupljenih izdavača.