Naš sugrađanin Zoran Jovanoski uspešno je predstavljao Suboticu i Srbiju na međunarodnom takmičenju u kuvanju riblje čorbe

Naš sugrađanin Zoran Jovanoski uspešno je predstavljao Suboticu i Srbiju na međunarodnom takmičenju u kuvanju riblje čorbe, koje je, proteklog vikenda, održano u mađarskom mestu Đomaendrod.

Za učešće na ovom nadmetanju Zorana je preporučilo osvojeno prvo mesto u kuvanju gulaša od svinjskog mesa, koje je, nedavno, bilo organizovano u Srbobranu.

Da bi zadovoljio sve kriterijume međunarodnog žirija, Zoran je morao da vodi računa ne samo o ukusu, nego i izgledu riblje čorbe, pa, nam je, ovom prilikom, otkrio tajnu recepta ovog omiljenog specijaliteta mnogih Subotičana.

Podstaknut uspesima na protekla dva kulinarska takmičenja, naš sagovornik dobio je dodatni vetar u leđa da nastupi i na drugim manifestacijama slične vrste.