четвртак , 2 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Akcija „Crni petak“

Akcija „Crni petak“

Subotičani će u petak imati priliku da u mnogim prodajnim mestima pazare po nižim cenama u okviru akcije “Crni petak”, a pojedini prodavci akciju će produžiti i na subotu.

Najveća akcija u toku godine pod nazivom “Crni petak”, održaće se prekosutra u većini prodajnih objektima u našem gradu. To znači da će sugrađani imati priliku da taj dan pazare po mnogo nižim cenama. Pitali smo Subotičane da li prate ovaj trend i da li već imaju u planu koje radnje će obići i šta će tom prilikom kupiti.

Jedna od kompanija koja je za potrošače pripremila specijalne cene tokom ove akcije jeste i “Dudi Co”. Iz ove kompanije poručuju da ni ove godine neće razočarati svoje kupce, te da će akcija “Crni petak” u njihovim radnjama trajati ne samo taj dan, već i tokom subote, ali i ponedeljka u okviru “Cyber ponedeljka”. Ponuda će biti proširena, a popusti će biti čak do 80 odsto.

Iz ove kompanije navode da su osim “Crnog petka” za kupce pripremili katalošku, kao i nedelju akciju koja nosi naziv “Cenama se crno piše”.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

“Invaliditet i sport”

Osobama sa invaliditetom koje se bave sportom najviše nedostaje finasijska podrška za bavljenje sportskim aktivnostima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *