39. Međunarodni sajam turizma

Turistička organizacija grada Subotice se predstavila na ovogodišnjem 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Ove godine, Turistička organizacija grada Subotice izlaže sa preduzećem Park Palić d.o.o radi zajedničke promocije destinacije. Glavna tema ovogodišnje sajamske promocije je kampanja „Odlično 5“ povodom 555 godina pisane istorije Palića.

Turistička organizacija grada Subotice na sajmu će predstaviti novo izdanje Kalendar dešavanja za 2017. godinu sa izborom od 30-tak manifestacija, a preduzeće Park Palić će predstaviti detaljan kalendar dešavanja na Paliću koja će se održai ovog leta na Paliću.

Kampanja „Odlično 5“ se zasniva na zamisli da tokom pet letnjih meseci bude organizovana promotivna akcija koja će biti u znaku petice. Veliki broj naših ugostiteljskih objekata se odazvao i uključio u ovu akciju te će u tom periodu odobriti gratis noćenje za one koji ostvare pet noćenja i dati popust od 555 dinara na cenu smeštaja. Kampanja „Odlično 5“ nije i jedina kampanja i na sajmu će biti predstavljena celokupna turistička ponuda koja će biti sažeta u brošurama.

Sajam turizma u Beogradu jedinstven je događaj globalne turističke ponude i mesto direktnih susreta ljudi sa zajedničkim interesovanjima.Na sajmu će se predstaviti više od 1100 izlagača iz 56 zemalja sveta. Regionalni i međunarodni karakter Sajma turizma potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posetilaca dolazi iz svih delova sveta što ponudu destinacija ove godine čini većom nego ranijih godina.