četvrtak , 22 avgust 2019
Naslovna / Kultura / Održan koncert „Rock in Park“

Održan koncert „Rock in Park“

U Parku Ferenca Rajhla u petak je održana muzička manifestacija pod nazivom “Rock in Park”, u okviru koje je nastupilo pet lokalnih bendova, kao i dva gostujuća. Od subotičkih bendova nastupili su Nafta, D ZOO, The Valley, Ana Never i Neprijatno mi je.
Svi ljubitelji rok muzike u petak su imali priliku da uživaju u nastupima bendova iz Subotice, Beograda i Sofije. U zvucima kvalitetne muzike uživale su sve generacije.
Na binu su prvi izašli članovi lokalnog sastava “Neprijatno mi je”, a svojim četrdesetominutnim nastupom uspeli su da zagreju publiku. Ovaj bend osnovan je pre 3 godine, a osim u Subotici, članovi ovog sastava nastupali su u Segedinu i Zagrebu.
Na oduševljene subotičke publike u petak su nastupili i članovi čuvenog beogradskog sastava Straight Mickey and the Boyz. Članovima ove grupe, koja postoji skoro deceniju, ovo je bio 6. nastup pred subotičkom publikom.
Poslednji na binu izašli su članovi hardcore sastava Last Hope iz Sofije.
Muzička manifestacija “Rock in Park” organizovana je od strane Centra lokalne demokratije, a povodom obeležavanja Dana Evrope.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Dan Dužijance 2019.“ 15. avgusta na Trgu Slobode

Centralni program obeležavanja nacionalnog praznika Bunjevaca “Dan Dužijance 2019.” biće održan 15. avgusta na Trgu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *