Zahvaljujući dobrim ljudima Dejan Zurovac uskoro će useliti u svoj dom

Zahvaljujući članovima Zavičajnog udruženja “Hercegovina” i ljudima dobre volje, Dejan Zurovac, koji je iz Mostara izbegao pre 27 godina, uskoro će se useliti u svoju kuću.
Iz Mostara je izbegao 1992. godine, a kako kaže, od tada ga je život nosio svuda. Dejan Zurovac u Suboticu je doselio pre 5 godina, a tu će i ostati. Uprkos tome što je bolestan Dejan radi na pijaci i tako zarađuje za život. Uskoro će njemu i njegovoj porodici biti znatno lakše jer će za dva meseca useliti u svoj dom.
Članovi Zavičajnog udruženja “Hercegovina” odmah su se odazvali Dejanovom pozivu za pomoć i u vrlo kratkom roku uspeli da adaptiraju staru kuću i stave je pod krov. U pomoć su pritekli i brojni prijatelji koji su donirali građevinski materijal, a bilo je i onih koji su pomoć ponudili u besplatnom radu.
Od svog osnivanja Uduženje “Hercegovina” učestvovalo je u brojnim humanitarnim akcijama, ali adaptacija kuće je bila najveći poduhvat. Nakon što u potpunosti obnove kuću Dejanu, članovi ovog Udruženja planiraju da se pridruže i humanitarnoj akciji koja ima za cilj kupovinu kuće Danijeli Pejić.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime