utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Društvo / Klime kao spas od vrućina

Klime kao spas od vrućina

 

Interesovanje za kupovinu klima uređaja je nikad veće, a radnici iz prodavnica bele tehnike upozoravaju kupce na mnoge dodatne troškove prilikom kupovine tih uređaja. Prilikom kupovine klima uređaja kupci treba naročito da obrate pažnju na to da li je istaknuta cena sa ugradnjom ili bez nje, jer se ona u mnogim radnjama plaća posebno i košta do 70 evra.

Sugrađani sa kojima smo razgovarali imaju u svojim domovima klima uređaje i smatraju da je pun pogodak što su se odlučili za ugradnju klime. Najpopularnija klima je poznata dvanaestica, koja hladi ili greje prostoriju do 80 kvadratnih metara.

Cene klima uređaja kreću se od 20.000 do 75.000 dinara, dok je za njihovu ugradnju potrebno izdvojiti dodatnih 70 evra, a u tu cenu uračunata je ugradnja i bakarna cevna instalacija do tri metra, dok se svaki naknadni metar posebno naplaćuje. Po rečima poslovođe maloprodajnog objekta, svakako je preporučljivo kupovina klime pred sezonu, kada su cene povoljnije.

Sa početkom letnje sezone i vrelih dana, naši sugrađani se odlučuju za kupovinu i ugradnju klime uređaja. Veliki je procenat kupovine u toku same sezone i u glavnom se odlučuju za svetski poznate marke, koje ujedno i hlade, a zimi greju.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nove mere Vlade Srbije: Zabrana kretanja vikendom od 15h do 5h, nema šetnje kućnih ljubimaca između 20 i 21h

Svim građanima R. Srbije, kao i strancima sa boravišnom dozvolom, koji su u zemlju ušli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *