subota , 22 septembar 2018
Naslovna / Društvo / Dan otvorenih vrata u PU Subotica

Dan otvorenih vrata u PU Subotica

Ministarstvo unutrašnjih poslova, početkom meseca raspisalo je Konkurs za upis 351 polaznika za stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova, a tim povodom u PU u Subotici organizovan je Dan otvorenih vrata sa ciljem da se potencijalni kandidati podobnije upoznaju sa uslovima i načinom konkurisanja. Od ukupno 351 polaznika, 30 polaznika će biti primlljeno za potrebe PU u Subotici. Konkurs je otvoren do 20. jula.

Da se ljubav prema policijskom pozivu javlja još u detinjstvu p potvrdili su nam potencijalni kandidati koji godinama unazad maštaju o plavoj uniformi.

Iz PU Subotica navode da je Dan otvorenih vrata organizovan sa ciljem da se zainteresovani upoznaju sa svim detaljima konkursa, odnosno sa uslovinma konkurisanja, te načinom podnošenja prijave. Potencijalnim kandidatima predočeno je i kako izgleda kvalifikacioni ispit.

Nakon što završe osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, te polože završni ispit polaznici će biti raspoređeni u policijske uprave u statusu policajca pripravnika. Prijave kandidati mogu podneti u nadležnoj PU do 20. jula.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Toplana spremna za predstojeću grejnu sezonu

Subotička toplana spremna je za novu grejnu sezonu, poručio je direktor ovog preduzeća Dervo Ahmetović …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *