Zapažen nastup Radanovića i Vukovića na Otvorenom teniskom prvenstvu Čačka

Mladi teniseri „Spartaka“ Strahinja Radanović i Miloš Vuković postigli su zapažen uspeh na Otvorenom prvenstvu Čačka za seniore.

U izuzetno jakoj konkurenciji Radanović je u prvom kolu pobedio Borisa Stojanovića iz beogradskog Tenis kluba „Tipsarević“, da bi u drugom kolu, nakon višesatne borbe, savladao i Dušana Obradovića iz „Meridiana“, inače, trećeg nosioca ovog turnira, rezultatom: 7:6, 3:6 i 7:6.

Sa druge strane, Vuković je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom kolu trijumfovao je nad Ivanom Dobrijevićem iz „Meridiana“, rezultatom: 6:0 i 6:3. U četvrtfinalu sastala su se dvojica tenisera „Spartaka“, a taj meč pripao je Milošu Vukoviću, koji je nad Strahinjom Radanovićem slavio sa 7:5 i 6:2, da bi u polufinalu izgubio od pobednika turnira Alekse Bućana iz beogradske „Crvene zvezde“ sa 5:7 i 1:6.

Uprkos tome, mora se istaći da je za ovu dvojicu „Spartakovih“ tenisera ovo, do sada, najveći uspeh u seniorskoj konkurenciji, a u drugom polufinalnom meču ovog turnira naš sugrađanin Nemanja Subanović, koji sada igra za „Crvenu zvezdu“, izgubio je od Alekse Ćirića, koji je u finalu poražen od Bućana sa 6:2 i 6:4.