субота , 8 маја 2021
Naslovna / Društvo / Život profesionalnih sportista u dane praznika

Život profesionalnih sportista u dane praznika

Zbog brojnih klupskih obaveza, mnogi profesionalni sportisti, koji karijeru grade van mesta svog rođenja, često su prinuđeni da tradicionalne praznike provode daleko od svog porodičnog doma.

Iz istog razloga, standardna prvotimka Ženskog košarkaškog kluba „Spartak“, Isidora Savković, ovogodišnji Vaskrs neće provesti u rodnom Lazarevcu sa roditeljima i sa bratom, već će joj društvo praviti klupske koleginice, koje su, silom prilika, takođe, morale da ostanu u Subotici.

Uprkos tome, ove mlade devojke najsrećniji hrišćanski praznik, ipak, će obeležiti na isti način, kao što su to radile i u najranijem detinjstvu.

Za dane predstojećeg praznika, naša današnja sagovornica daće sve od sebe da pripremi bogatu i raznovrsnu trpezu, sa koje neće izostati uobičajene slane đakonije, kao ni omiljeni slatkiši.

Iako, zbog sportskih obaveza, nema puno slobodnog vremena, Isidora Savković najviše voli da priprema neka jednostavna jela, koja je podsećaju na dane bezbrižnog detinjstva, a najviše uživa u farbanju i ukrašavanju uskršnjih jaja.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Otvoren konkurs za poljoprivrednike u oblasti voća, povrća, grožđa i cveća

Poljoprivrednici mogu da konkurišu do 4. juna na Javni poziv za utvrđivanje prava na korišćenje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *