Za subotički sport ova sportska godina bila je i te kako uspešna

Prođe još jedna sportka godina po rečima sportista nije bila loša, ali uvek može bolje. Sami sportisti znaju koliko je potrebno truda i rada da bi se došlo do uspeha. Subotički sportisti pored igranja u svojim matičnim klubovima imali su priliku da budu u dresu reprezentacije Srbije. Fudbalerke Spartaka osvojile su odnosno odbranile duplu krunu. Većina njih imala je i prvenstvene obaveze, ostaje žal što ženska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasirala na Svetsko prvenstvo. Mlađe selekcije reprezentacije Srbije takođe su imale zapažene rezultate.

Drugi naši klubovi i pojedinci takođe su bili uspešni. Veliki broj sportista tako i sportskih klubava bili su gosti kod gradonačelnika kao i njegovih najbližih saradnika. Sportisti su bili iznenađeni pozivu veliko je zadovljstvo popričati sa prvim čovekom grada.

Gradonačelnik Stevan Bakić, članica gradskog veća zadužena za sport Nataša Aleksić kad god su mogli bili su na licu mesta kako bi podržali subotičke sportiste.

Subotička publika dobija prelaznu ocenu za praćenje sportskih događaja. Svi klubovi se zahvaljuju na podršci koju imaju sa željom da u narednoj godini još više ljudi prati i podržava naše sportiste.