U toku prijave za obuke „Panonrega“

Regionalna razvojna agencija “Panonreg” u sredu i četvrtak organizuje besplatnu obuku za nezaposlena lica i početnike u poslovanju. Na obuci će biti reči o dva programa Ministarstva privrede za podršku preduzetnicima.

Nezaposlene osobe, kao i početnici u poslovanju, odnosno oni koji su osnovali firmu pre najviše dve godine imaju pravo na besplatnu obuku koja počinje u sredu. Predstavnici “Panonrega” će zainteresovane polaznike upoznati sa programima Ministarstva privrede za podršku početnicima u poslovanju.

Polaznici će imati priliku i da se upoznaju sa kreditnim linijama Fonda za razvoj kroz dva programa Ministarstva privrede. Jedna kreditna linija se odnosi na početnike u poslovanju, dok je druga namenjena zrelim preduzećima. Obuka će trajati dva dana.

Obuka je besplatna, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona RRA “Panonreg” 024/554-107, ali kako napominju prijava nije obavezna, već poželjna zbog organizacije same obuke. Obuka počinje u sredu u 10 časova, u sali 211, na 1. spratu Otvorenog univerziteta.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime