Sve je spremno za kvalifikacioni turnir Lige šampiona u fudbalu za žene čiji je domaćin ženski fudbalski klub Spartak

Sve je spremno za kvalifikacioni turnir Lige šampiona u fudbalu za žene koji će se održati od 17 do 22 avgusta u okviru 11 te kvalifikacione grupe čiji je domaćin Ženski fudbalski klub Spartak.Pored devojaka Spartaka u okviru iste grupe učestvuje prvak Norveške i Turske.Grad Subotica pružila je podršku šampionkama Srbije kako bi na što bolji način ugostila svoje rivale.

Igračice Sprtaka svoj meč kada je u pitanju međunarodna scena odigraće u nedelju 21 avgusta na gradskom stadionu od 19 časova.Bez obzira ko bude protivnik na terenu,šampionke Srbije da će sve od sebe kako bi napravile korak više .

Uprava kluba i ove takmičarske sezone potrudila se da dovede adekvatna pojačanja kako bi tim iz Srbije mogao da se suprostavi ekipa koje takođe žele što bolji učinak kada je u pitanju međunarodna scena.Uporedo sa priprema za ligu šampiona izabranice Borisa Arsić pripremaju se i za domaće prvenstvo.Dobro je poznato da Subotica ima dva predstavnika u super ligi Srbije u ovoj takmičarskoj sezoni.

Popularne plave golubice želele bi da imaju što veću podršku u nedelju 21.avgusta kako bi ostvarile povoljan rezultat.Svoju utakmicu Subotički tim igraće u nedelju na Gradskom stadionu od 19 časova.