Subotičanin Ratko Butorović osvojio drugo mesto na takmičenju solo pevanja

Našeg mladog sugradjanina Ratka Butorovića od malih nogu privlači nuzika a najvise pevanje.Svoj muzički put počeo je u osnovnoj školi kao član školskog hora škole Miloš Crnjanski, da bi kasnije nastavio u horu Iskončići gde je danas jedan od glavnih vokala.Poslednjih 5 godina veoma je aktivan sto se tiče proba i učenja, kako bi još više napredovao.Na takmicenju koje je organizovala Muzička škola Sombor, žiti sastavljen od ptofesora muzike, od velikog broja prijavljenih tamičara, naš sagovornik osvojio je veliko drugo mesto

Po Ratkovim rečima, ovo je za njega jedno novo iskustvo, gde se sam birio za sebe.Ovaj talentovani muzičar ima dosta ciljeva pred sobom kada je u pitanju solo pevanje. Oni koji prate tradicionlnu muziku imali su prilike da ga vide u ulozi rada sa decom kada je u pitanju deciji hor Iskončići.

Gost nase medijske kuće voli da sluša svu vrste muzike , ali neguje tradicionalnu narodnu muziku. Ekipa tv Yu Eco mu ovom prilikom želi stvarenje svih želja povodom rodjendana koji je bas na današnji dan.