Subotica na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom „Avantura počinje ovde“ u Beogradu se održava 45. Međunarodni sajam turizma. Među više stotina izlagača i Turstička organizacija Subotice predstaviće turističke potencijale našeg grada i Palića posetiocima ove manifestacije.

Na štandu Turstičke organizacije Grada Subotica posetiocima 45. Međunarodnog sajma turizma, Subotica i Palić predstaviće se bogatom turističkom ponudom koja između ostalog obuhvata vinarije, restorane, hotelski i privatni smeštaj, ali i različite manifestacije koje se održavaju na našojh destinaciji, kao i bogatu gastronomsku ponudu tipičnu za sever Bačke.

Novina koja će ove godine biti prezentovana posetiocima Sajma je novootvoreni Aqua i spa centar na Paliću kojim upravlja preduzeće „Elite Palić“. Zatvoreni deo Aqua parka radi od oktobra prošle godine, a otvaranje spoljašnjeg dela ovog centra najavljeno je za 1. maj.

Svoju ponudu i ove godine je posetiocima predstavio i Zoo vrt „Palić“ koji predstavlja nezaobilaznu destinaciju za sve turiste koji posete Suboticu.