Servisne informacije za uskršnje praznike

Tokom predstojećih uskršnjih praznika, javna preduzeća i ustanove organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Za neke ustanove neradni dani biće petak i ponedeljak.

Autobusi „Subotica-transa” će sutra i u ponedeljak saobraćati po redu vožnje za subotu. Linije Subotica-Beograd, Subotica-Novi Sad i Subotica-Segedin će saobraćati po redu vožnje za radni dan. Do 17. aprila, zbog prolećnog raspusta neće biti đačkih polazaka.

JKP „Parking” od sutra do utorka, 11. aprila neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada kao ni na zatvorenim parkinzima. Takođe, u tom periodu neće raditi ni blagajna preduzeća.

Sutra i u ponedeljak pošte neće raditi, osim pošta u Prvomajskoj 2, Prvomajskoj 101, na Karađorđevom putu 40, Segedinskom putu 61, u Aksentija Marodića 21, Franje Kluza 1, Edvina Zdovca 59, 51. divizije 44, Aleja maršala Tita 33, u Bajmoku, Čantaviru, Tavankutu i na Paliću.

Navedene pošte će raditi u petak i ponedeljak od 8 do 14 časova.

JKP „Čistoća i zelenilo” će sutra odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava po ustaljenom rasporedu, dok u ponedeljak neće raditi.