четвртак , 2 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Poslednja rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. novembra

Poslednja rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. novembra

Vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ podseća obveznike naknade za odvodnjavanje da je 15. novembar rok za izmirenje poslednje ovogodišnje rate, kao i da se za svaki dan kašnjenja obračunava zakonski propisana kamata.

Takođe, iz preduzeća napominju da prva rata za sledeću godinu, bez obzira na to kada će rešenja biti poslata, dospeva 15. februara.

Odgovore na pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje za fizička lica građani mogu da dobiju putem Korisničkog servisa i besplatne info linije 0800/21-21-21 (9-14 časova) ili putem mejla [email protected].

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

“Invaliditet i sport”

Osobama sa invaliditetom koje se bave sportom najviše nedostaje finasijska podrška za bavljenje sportskim aktivnostima …

Jedan komentar

  1. Zar je moguće da je neko toliko neobavešten (a radi u medijskoj kući!) da ne zna da JKP Vodovod i kanalizacija Subotica sa Javnim preduzećem Vode Vojvodine ima jednake veze kao Suboticatrans sa kompanijom Air Serbia? Tekst članka je u redu, ali je onaj koji je odabrao ilustraciju potpuno promašio temu. Na lokalnim portalima ima još gomila istih takvih neznalica koje mešaju ODVOĐENJE otpadnih voda i ODVODNJAVANJE poljoprivrednog zemljišta. Što bi crnogorci rekli:“Niđe veze“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *