Počeli radovi na proširenju ulice Zrinjskog i Frankopana

Počeli su radovi na rehabilitaciji i proširenju ulice Zrinjskog i Frankopana u MZ “Dudova šuma”. Ulica će biti proširena za 2 metra, a ukupna vrednost radova je 10 miliona dinara.

Ulica Zrinjskog i Frankopana u MZ “Dudova šuma” do kraja novembra biće presvučena novim asfaltom, a zbog velike frekventnosti biće i proširena. Iz rukovodstva mesne zajednice kažu da se ova ulica nalazi na listi prioriteta i da je vrlo važna za ovaj deo grada.

Radovi na rehabilitaciji i proširenju ulice Zrinjskog i Frankopana trajaće do kraja novembra. Do tada će ulica biti rehabilitovana u dužini od 600 metara i proširena sa 4 na 6 metara. Ukupna vrednost radova je 10 miliona dinara.

Kako najavljuju iz mesne zajednice “Dudova šuma”, nakon ulice Zrinjskog i Frankopana novi asfalt dobiće i ulica Luke Botića, grebanim asfaltom će biti nasute ulice Ferenca Sepa od brojeva 8-14, zatim jedan deo ulice 27. marta od Gerontološkog centra do Somborske pruge kao i dve slepe ulice u 27. marta, a grebani sfalt dobiće i ulica Leonarda da Vinčija. Iz rukovodstva ove mesne zajednice najavljuju da će početkom naredne godine novim slojem asfalta biti presvučena i ulica Arsenija Čarnojevića.