Održana Pažljivkova opštinska smotra

U Dečijem pozorištu je održana druga po redu Pažljivkova opštinska smotra koja je okupila predškolce i učenike prvih i drugih razreda osnovnih škola koji su se takmičili u poznavanju pravila bezbednog učešća u saobraćaju.

Polufinale takmičenja u poznavanju pravila bezbednog učešća u saobraćaju tokom prethodnog perioda održano je u svim vrtićima PU „Naša radost“, kao i u subotičkim osnovnih školama za učenike prvih i drugih razreda. Pobednici ovih takmičenja danas su odmeravali snage, a prvi su nastupili predškolci koji su pokazali da znaju kako treba da se ponašaju u saobraćaju.

Organizator Pažljivkove opštinske smotre je Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. Danas je takmičenje održano u tri kategorije sa po 4 ekipe, a svi učesnici su pokazali zavidan nivo znanja.

Naredan nivo takmičenja je Pažljivkova regionalna smotra koja će biti održana u narednom periodu u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, a naš grad će po drugi put biti domaćin ovog ranga takmičenja.