U toku radovi na akva parku – završetak do 31. maja

Akva park na Paliću polako dobija svoj finalni izgled. Radovi koji obuhvataju unutrašnji i spoljašni deo, odvijaju se gotovo svakodnevno od januara, a planirani rok za završetak je 31. maj. Iz uprave preduzeća “Park Palić” kažu da bi svoja vrata za posetioce kompleks trebalo da otvori do početka kupališne sezone.

Iz nadležnog preduzeća kažu da je u toku postavljanje kanalizacionih cevovoda, šahtova za prikupljanje atmosferskih voda, a radi se i na uređenju parking zone u okviru kompleksa, koji će imati preko šezdeset parking mesta za automobile, dva za autobuse i tri za manje kombi prevoze. Kada je reč o unutrašnjosti objekta, u toku je postavljanje podnog grejanja, popločavanje na pojedinim mestima, izlivanje košuljice, elektro-radovi, kao i radovi na bazenima.

Pored toga, postavljena je i trafo stanica, a kako Denč navodi krajnji rok za završetak građevinskih radova je 31. maj.

U spoljašnjem delu kompleksa nalaziće se veliki i relaks bazen sa masažerima, dečji bazeni sa toboganima, bazen sa termalnom vodom, dok će unutar objekta biti bazen koji će moći da se koristi zimi i leti, zatim manji bazen za masažerima, kao i dečji i relaks bazen.