Od danas samo sa zakazanim terminom na vakcinaciju

Prema podacima Doma zravlja Subotica, u periodu od 20. do 25. januara u našem gradu je protiv virusa COVID-19 vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ ukupno vakcinisano 3.769 građana, čak 1.394 više od plana imunizacije koji je predviđao da to učini 2.375 naših sugrađana. Danas, do 11.00 časova vakcinisana su još 162 lica.

Subotička lokalna samouprava poziva sve građane da nastave da se prijavljuju za vakcinaciju putem portala „e-Uprave“ na adresi: https://imunizacija.euprava.gov.rs/ ili telefonski na broj: 0800 222 334.

Punkt za masovnu vakcinaciju u Novoj opštini radi svakog dana od 08.00 do 18.00 časova.

U Subotici se, do danas, putem portala „e-Uprave“ za vakcinaciju ukupno prijavilo 11.227 građana.

Od danas na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije. Termin za vakcinciju građani će dobiti nakon prijave na portalu „e-Uprave“ ili pozivom kontakt centra. Danas ispred Nove opštine nismo zatekli redove Subotičana koji čekaju da prime vakcinu, ali među onima koje smo zatekli ima i onih koji nisu upoznati sa tim da se od danas primaju samo oni koji imaju zakazan termin putem eUprave ili kontakt centra.