Obnovljeni sportski tereni u OŠ „Sečenji Ištvan“

Sve je više školski sportskih terena koji se obnavljaju uz pomoć grada.I u narednom periodu biće još više ulaganja kako bi deca pre svega školskog uzrasta imali još bolje uslove da se bave sportom i fizičkom aktivnošću.

Grad Subotica oduvek je podržavao i pomagao kada je u pitanju sportska infrastruktura .Gradonačelnik Stevan Bakić zajedno sa svojim saradnicima obišao je sportske terene u objektu osnovne škole Sečenji Ištvan.Nadamo se da će ovi tereni zadovoljiti potrebe kako samih đaka tako i svih stanovnika ovog dela grada

Gradonačelnik Bakić poželeo je direktorici škole kao i svim đacima i mladima da u zdravlje koriste što duže ove nove sportske terene.Grad će u narednom periodu da ulaže još više i žešće kada su u pitanju školska sportska infrastruktura.

Direktorica škole Sečenji Ištvan Vesna Vajs zahvalila se gradonačelniku i njegovim saradnicima koji su pomogli da ovi tereni dobiju novi sjaj. Za učenike škole sigurno je da će ovi tereni dobro doći sobzirom da škola nema fiskulturnu salu.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime