Obnovljeni sportski tereni u OŠ „Sečenji Ištvan“

Sve je više školski sportskih terena koji se obnavljaju uz pomoć grada.I u narednom periodu biće još više ulaganja kako bi deca pre svega školskog uzrasta imali još bolje uslove da se bave sportom i fizičkom aktivnošću.

Grad Subotica oduvek je podržavao i pomagao kada je u pitanju sportska infrastruktura .Gradonačelnik Stevan Bakić zajedno sa svojim saradnicima obišao je sportske terene u objektu osnovne škole Sečenji Ištvan.Nadamo se da će ovi tereni zadovoljiti potrebe kako samih đaka tako i svih stanovnika ovog dela grada

Gradonačelnik Bakić poželeo je direktorici škole kao i svim đacima i mladima da u zdravlje koriste što duže ove nove sportske terene.Grad će u narednom periodu da ulaže još više i žešće kada su u pitanju školska sportska infrastruktura.

Direktorica škole Sečenji Ištvan Vesna Vajs zahvalila se gradonačelniku i njegovim saradnicima koji su pomogli da ovi tereni dobiju novi sjaj. Za učenike škole sigurno je da će ovi tereni dobro doći sobzirom da škola nema fiskulturnu salu.