Nik Vujičić posetio naš grad

 

U toku vikenda u punoj Hali sportova poznati motivacioni govornik srpskog porekla, Nik Vujičić, održao je motivacioni govor o veri u Boga koja mu je pomogla da prevaziđe životne teškoće. Njega je primio gradonačelnik, Bogdan Laban, koji je naglasio značaj posete poznatog govornika nešem grdau. Nik Vujičić je rođen bez gornjih i donjih ekstremiteta, ali uprkos tome propagira život bez ograničenja. Prilog koji je prikupljen kupovinom karata namanjen je za pomoć deci ometenoj u razvoju ,,Kolevka“ i Udruženju za pomoć osobama sa autizmom.

Gradonačelnik, Bogdan Laban, je u toku prijema Nika Vujičiča, izrazio zadovoljstvo posetom sunarodnika našem gradu i napomenuo da se nada saradnji u toku neredne godine.

Nik Vujičič, je održao motivacioni govor u Hali sportova u kojem je otkrio izazove sa kojima se suočio na putu do samospoznaje, prihvatanja, sebe stvaranja vere u sebe za koje ističe da su ključ njegovog uspeha u prevazilaženju životnih teškoća.

Polovina prihoda koji je prikupljen prodajom karata namanjen je za pomoć deci ometenoj u razvoju Doma ,,Kolevka“, humanitarno-zdravstvenoj ustanovi koja trenutno ima 165 dece. Pored Kolevke, humanitarni prilog primiće i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom.

Organizatori humanitarnog motivacionog govora bila je firma Sat-trakt i Hristova Jevanđeljska crkva. Naredna poseta Nika Vujičića biće sledeće godine kada će se obratiti subotičkim srednjoškolcima.