Nastavljena su ulaganja lokalne samouprave u sportsku infrastrukturu našeg grada

Nastavljena su ulaganja lokalne samouprave u sportsku infrastrukturu našeg grada

Kao što su predstavnici lokalne samouprave i obećali, danas su počeli radovi na postavljanju tartan podloge na košarkaškom terenu u Aleksandrovu.

Prema rečima lokalnog ministra za sport i omladinu Nemanje Simovića, sa ovim novim investicijama još više će biti unapređena i modernizovana sportska infrasttruktura našeg grada.

Pored postavljanja balona na bazenu u Dudovoj šumi, osvetljavanja Gradskog stadiona, klimatizacije Hale sportova, obnavljanja sportskih terena u Vikend naselju na Paliću, rekonstrukciji sportskih terena u Osnovnoj školi „Jovan Mikić“ i postavljanja tartan podloge na terenima u Prvomajskoj ulici, i stanovnici Mesne zajednice „Aleksandrovo“ ubuduće će moći da se pohvale mnogo boljim i prikladnijim uslovima za rekreativno bavljenje sportom, a u sredu počeće i radovi na obnavljanju atletske staze i travnatog terena na Gradskom stadionu.

Tartan će na košarkaškom terenu u Aleksandrovu biti postavljen na površini od oko 330 kvadrata, a ukupna vrednost ovih radova iznosi oko milion i 300 hiljada dinara.

Da bi novi košarkaški teren mogao da koristi što veći broj stanovnika ove mesne zajednice, oko njega biće postavljene i: klupe, stolovi, kante za smeće, a biće poboljšana i javna rasveta.

 

Mesna zajednica „Dudova šuma“, takođe, dobija svoj lepši izgled što se tiče sportske infrastrukture. To je od velikog značaja za stanovnike ovog dela grada.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime