недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Društvo / MZ „Novi grad“ uručila zahvalnice vrtiću i policijskom službeniku

MZ „Novi grad“ uručila zahvalnice vrtiću i policijskom službeniku

Povodom obeležavanja Dana Mesne zajednice “Novi grad”, uručene su zahvalnice za višegodišnju saradnju sa ovom mesnom zajednicom vrtiću “Neven” i policijskom službeniku Aleksandru Horvatu. Zahvalnice su uručili predsednik MZ Dragan Nikolić i član Saveta MZ Kornelija Višković.

Tehnički direktor PU “Naša radost”, Veljko Vojnić, zahvalio se na uručenom priznanju i tom prilikom istakao da im veoma znači to što je MZ “Novi grad” prepoznala napore i nesebičan rad svih zaposlenih u vrtiću “Neven” koji trenutno pohađa oko stotinu mališana.

Zahvalnica je uručena i policijskom službeniku Aleksandaru Horvatu koji godinama brine o javnom redu i miru na teritoriji ove mesne zajednice.

U ime lokalne samouprave, sekretarka Sekretarijata za društvene delatnosti, Jasmina Stevanović, čestitata je svim meštanima Dan njihove mesne zajednice.

Sekretarka Stevanović istakla je da je MZ “Novi grad” primer dobre prakse kada je reč o saradnji sa građanima jer mesne zajednice predstavljaju prvo mesto na kojem meštani mogu da iznesu svoje ideje, sugestije, pohvale, ali i pokude.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Priključak na gasnu distributivnu mrežu na rate

Subotičani će od februara moći da plate priključak na gasnu distributivnu mrežu na rate, rečeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *