субота , 8 маја 2021
Naslovna / Kultura / „Muzeji za 10“: Program u Gradskom muzeju

„Muzeji za 10“: Program u Gradskom muzeju

U okviru najveće muzejske manifestacije „Muzeji za 10“, Gradski muzej Subotica će ove nedelje organizovati projekcije filmova i kreativnu radionicu. Tema ovogodišnje manifestacije je „Muzeji za jednakost: raznovrsnost i uključenost“, koja ima za cilj jačanje raznolikosti i inkluzije u ustanovama kulture.

U okviru ovogodišnje manifestacije posetioci će imati priliku da u Gradskom muzeju pogledaju izbor filmova sa Međunarodnog festivala etnološkog filma u Beogradu na temu „Od tradicije do savremenosti: Od domovine do rasejanja“.

U četvrtak će na programu biti film koji se bavi temom siromaštva i film „Indijanci poput nas“, dok će u petak publika moći da pogleda ostvarenja „Ime Muhamed“ i „Makedonci u Istanbulu“ . Projekcije će oba dana početi u 19 časova.

U subotu, će biti održana didaktičko-kreativna radionica sa Udruženjem „ZaJedno“, od 15 časova. Ulaz na sve programe je besplatan.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Hronika subotičkog zanatstva” u biblioteci na Paliću

U okviru projekta „Biblioteka na otvorenom“, palićki ogranak Gradske biblioteke sutra će organizovati promociju knjige …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *