Ljermontova ulica dobija asfalt

Nakon 16 godina čekanja, Ljermontova ulica u MZ „Makova sedmica“ uskoro će dobiti asfalt, a radove vredne više od 65 miliona dinara finansira grad.

Paja Popov i Đorđe Mojsovski više od 20 godina žive u Ljermontovoj ulici na Makovoj sedmici. Naši vremešni sugrađani ističu da je kretanje po ulici izuzetno otežano, pogotovo nakon kiša. Vest o asfaltiranju su dočekali radosni, najviše zbog unuka koji se svakodnevno ovom ulicom kreću do škole.

U Ljermontovoj ulici u toku su zemljani radovi na pripremi ulice za asfaltiranje. Iz mesne zajednice ističu da je ova ulica čekala 16 godina na asfalt, te da je ona jedna od 5 ulica na teritoriji mesne zajednice sa rešenim imovinsko-pravnim odnosima koja zadovoljava sve propisane uslove za asfaltiranje. Radovi na asflatiranju bi trebalo da budu zavrđeno do prve polovine aprila do kada će svih 1550 metara ove ulice biti prekriveno asfaltom.

U MZ „Makova sedmica“ u toku ove godine biti sprovedena gasovodna mreža u dužini od oko 5,5 km, širiće se i vodovodna mreža, a u prioritete za asfaltiranje ubuduće će biti stavljane isključivo ulice koje nemaju problema sa imovinsko- pravnim odnosima sa minimum širine od 10-15 metara, napominju iz mesne zajednice.