Kursevi za unapređenje znanja

U potrazi za novom šansom za zapošljavanje mnogi naši sugrađani odlučuju se da završe neki od kurseva koji će im omogućiti da unaprede znanje iz određene oblasti ili da se okušaju u novom zanimanju.

Jelisaveta Šandor jedna je od polaznika Škole lepote na Otvorenom univerzitetu. Jelisaveta je upisala kurs za muško-ženskog frizera sa željom da ispuni svoj tinejdžerski san da se bavi kosom. Međutim, kako kaže, život ju je odveo u nekom drugom pravcu.

U okviru Škole lepote na Otvorenom univerzitetu, nedavno je počeo kurs za muško-ženskog frizera koji traje 4 meseca. Kompletna teorijska i praktična nastava održava se u frizerskom salonu Otvorenog univerziteta, a polaznicima je obezbeđen sav neophodan alat, materijal i literatura za rad.

U okviru Centra za obrazovanje Otvoreni univerzitet nudi preko 50 programa podeljenih u 4 programske celine. Škola stranih jezika, škola računara, škola zanimanja i škola lepote omogućiće polaznicima da steknu nova znanja i veštine zavisno od toga u kom pravcu žele da razvijaju svoje znanje.

Svi kursevi i obuke održavaju se uz poštovanje svih mera predostrožnosti za borbu protiv zarazne bolesti kovid-19, a polaznici imaju mogućnost tokom cele godine da se opredele za neku pd škola koja ih zanima. Po uspešnom okončanju obuke, polaznici dobijaju sertifikat o završenoj obuci.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime