Košarkaški klub Subak počeo sa priprema za takmičenje u okviru druge Srpske lige

Košarkaški klub Subak za koji dan proslaviće prvi rođendan. Ekipu čine bivši košarkaši koji žele još više da napreduju. Momci se dobro poznaju prosek godina je 21. Pripreme za novu sezonu počele su pre dva dana, poznato je da će ova ekipa igrati u Bajmoku.

Po rečima našeg sagovornika ekipa je više nego dobro prihvaćena u Bajmoku što dodatno motiviše same igrače, tako da se očekuje podrška sa tribina sobzirom da će se ekipa takmičiti u okviru druge Srpske lige. Naš sagovornik dobro poznaje i veruje u svoju ekipu kada je u pitanju samo takmičenje.

Zašto je Bajmok njihova stanica pitali smo trenera Stevana Ćupića, postoji nekoliko razloga pokzalo se veliko interesovanje momaka iz Bajmoka da se uključe u rad samog kluba.

Iako liga počinje sredinom oktobra meseca, to je dovoljno vremena da se ekipa što bolje pripremi kako bi što spremnije dočekali početak novih izazova. Pored Stevana Ćupića u trenerskom kadru je mladi trener Stefan Stojković. Mesna zajednica Bajmok dala je veliku podršku koja i te kako znači.