Klub „Zvuci srca“ sutra otvara vrata za posetioce

Klub za osobe sa invaliditetom i prijatelje „Zvuci srca Subotica“ sutra će otvoriti svoja vrata za sve posetioce. U ovom jedinstvenom prostoru u centru grada osobe sa invaliditetom će služiti sok, kafu i čaj, a posetioci će ostavljati dobrovoljne priloge.

Klub „Zvuci srca“ sutra u 8 časova otvoriće svoja vrata za sve ljude velikog srca. Među onima koji će ih dočekati su i Aleksa Nađ i Luka Rodić koji će kuvati kafu i posluživati goste. Luka i Aleksa sa nestrpljenjem čekaju da Klub zvanično počne sa radom kako bi pokazali svoje umeće svima koji posete ovo mesto.

Klub „Zvuci srca Subotica“ radiće radnim danima od 8-18 časova, a za sada će 5 osoba sa invaliditetom biti angažovano, uz dve osobe bez invaliditeta koje će im pomagati u radu. U ovom Klubu moći ćete da popijete, čaj, kafu ili sok, a cenovnika nema već se na stolovima nalaze kutije u koje će posetioci moći da ostave dobrovoljne priloge i na taj način podrže rad Kluba. U planu je da ovaj prostor ima više različitih namena za osobe sa invaliditetom.

Ispred samo Kluba u ulici Vladimira Nazora broj , JKP „Parking“ obezbedilo je dva parking mesta za osobe sa invalidietom kako bi im olakšali pristup ovom prostoru.