Isključenja struje za sutra, 30. jun

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica sutra će biti privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika, radovi se odlažu.

Od 9.05 do 10 časova struje neće biti u Subotici u ulicama Bajski put od Koparske do pruge, Koparska između Bajskog puta i pruge i Beočinska od Bajskog puta do br. 12 i 13.

Od 9 do 13 časova strje neće biti na Kelebiji u ulicama Graničarska, Livadska, Edvarda Kardelja između Graničarske i Livadske, Zvezdana, Bršljanska, Sunčana, Srednja, Lovačka, Zelena, Bagremova, Liparska, Čavolj, Cvetna, Prvomajska, Hrastova, Orahova, Rekreacioni centar, Granični prelaz BB, Tiha, Topole i Dugina.

Od 9.30 do 13.30 časova bez struje će biti korisnici u Čantaviru u ulicama Maršala Tita br. 40, JNA, Kanjiška, Prvomajska, Jožefa Atile, Engelsova, Udarnička, Vašarište, Senćanska, Janoša Aranja, Karla Marksa, Lenjinova i Proleterska, od 11 do 12 časova u Đurđinu u ulicama Narodnog fronta, Maršala Tita, Vojvođanska, Oktobarska, Subotička, Novo naselje, Željeznička Bokternica i delovi Vladimira Nazora, Jovana Mikića, Borisa Kidriča, Prvomajske, Prve uprave i na salašima u okolini navedenih ulica, a od 13 do 13.30 u Pačiru u Školskoj ulici i delovima Borisa Kidriča i Masarikove.