Humanitarni koncert “Subotičkih frajli”

Amaterska horska grupa “Subotičke frajle”, u Velikoj većnici Gradske kuće, sutra, u 17 časova, održaće besplatni humanitarni koncert, a dobrovoljni prilozi posetilaca biće usmereni za lečenje 11. godišnjeg Milana Bjelića iz Sivca.

Amaterska horska grupa “Subotičke frajle”, u Velikoj većnici Gradske kuće, sutra, će održati humanitarni koncert, čiji početak je zakazan za 17 časova.

Na repertoaru će biti veliki broj pesama iz svih krajeva naše zemlje, od Kosova, preko Šumadije, pa do Vojvodine, a publika će moći da uživa i u dve pesme na mađarskom jeziku.

Ulaz na koncert je besplatan, a dobrovoljni prilozi posetilaca biće usmereni za lečenje 11. godišnjeg Milana Bjelića iz Sivca.

Amaterska horska grupa “Subotičke frajle”, trenutno, broji 14 članica, mahom penzionerki, koje svoje probe održavaju u Gerontološkom klubu “Centar dva”.

Ove uvek nasmejane i dobro raspoložene dame raskošnog glasa raduju se svakoj probi i nastupu, koji im omogućavaju da se u potpunosti posvete svom hobiju, za koji nisu imali dovoljno vremena dok su bile u stalnom radnom odnosu.