Gradonačelnik Subotice priredio je prijem za teniserku Milu Polovinu i njenog trenera Veselina Rakočevića

Perspektivna desetogodišnja teniserka „Spartaka“ Mila Polovina, posle ubedljivog trijumfa na letnjem turniru Teniskog saveza Srbije u Sremskoj Mitrovici, proteklog vikenda, ponosno je podigla veliki pobednički pehar i na turniru u Sivcu.

Ova dva sjajna rezultata došla su kao šlag na tortu, nakon čitavog niza uspešnih nastupa na klupskim takmičenjima za njen uzrast, na kojima je redovno osvajala prvo mesto, a na prethodna dva turnira nacionalnog teniskog saveza izborila se i za srebrno i bronzano odličje.

Tim povodom, prvi čovek našeg grada, danas, je u svom kabinetu u Gradskoj kući, organizovao prijem za novog dragulja subotičkog sporta, kao i za njenog trenera Veselina Rakočevića, od kojih očekuje da i ubuduće tako uspešno reprezentuju svoj klub i grad iz kojeg potiču.

Mila Polovina,inače, skroz odlična učenica trećeg razreda Osnovne škole „Kizur Ištvan“, tenisom se bavi već četiri godine. U takozvani „beli“ sport ova vredna, uporna i ambiciozna sportistkinja zaljubila se na prvi pogled još kada je kao dvogodišnja devojčica uživo gledala mečeve svog idola Novaka Đokovića, čijim stopama bi volela jednog dana da krene.

Raskošni talenat mlađane, ali veoma ambciozne, teniserke Mile Polovine prepoznao je i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je izuzetno ponosan na njene sve dosadašnje rezultate.