уторак , 13 априла 2021
Naslovna / Društvo / Gradonačelnik Bakić: Lokalna samouprava je dužna da podrži sve one koji su bili spremni na najveću žrtvu služeći Srbiji

Gradonačelnik Bakić: Lokalna samouprava je dužna da podrži sve one koji su bili spremni na najveću žrtvu služeći Srbiji

Gradonačelnik Bakić je posetio dom Miroslava Vidača, u kojem živi sa suprugom Elvirom, i četvoro dece . Gradonečelnik je, tom prilikom, rekao da je subotička lokalna samouprava u obavezi da podrži i sistemski i pojedinačno sve one koji su bili spremni na najveću žrtvu služeći Srbiji.

Miroslav Vidač je preživeo bitku, ali mu je od posledica ranjavanja život od tada znatno otežan, rekao je gradonačelnik, i dodao da će Grad Subotica u narednom periodu pomoći Vidaču da reši zdravstveni problem vezan za nogu u kojoj se i dan-danas nalaze geleri.

Uz izražavanje zahvalnosti gradonačelniku Bakiću na poseti i pomoći u vidu većeg broja paketa hrane, kućne hemije i sredstava za higijenu, Vidač je kazao da mu je drago što država u poslednjih nekoliko godina neguje sećanje na bitku na Кošarama i ceni žrtvu koju su borci podneli.

Vidač je rekao da će dugo pamtiti ovu posetu, kao i bitku na Кošarama i 6. jun 1999. godine kada je, kao vojnik na redovnom odsluženju vojnog roka, ranjen u predelu desne butine.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Još 200 mesta za nove biznis projekte uz podršku države

Još 200 slobodnih mesta ostalo je za obuku i finansiranje novoosnovanih preduzetnika, budućih startapa, zadrugara, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *