FK Lokomotiva

Za razliku od njih, prolećna trka za bodove u najnižem rangu, Gradskoj fudbalskoj ligi, koja, sada, broji samo jedanaest timova, startovala je tek proteklog vikenda, a u prvom kolu nastavka dominirale su gostujuće ekipe, dok je jedinu pobedu, kao domaćin, zabeležila drugoplasirana Lokomotiva, koja je, na terenu nekadašnjeg Fudbalskog kluba Bratstvo u Aleksandrovu, golom Gulišije, savladala Bikovo sa 1:0.

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Palića, koji su u Dušanovu, sa po dva het trika Fabrija i Petrova, trijumfovali protiv tamošnjeg Hajduka sa 6:4. Vodeća Elektrovojvodina bila je ubedljiva u Maloj Bosni protiv istoimenog fenjeraša, čak, sa 5:0,, a rutinske pobede od 2:0 zabeležili su Đurđin u Ljutovu protiv domaćeg Bratstva i Žednik iz Starog Žednika u Višnjevcu protiv Udarnika.U ovom 12. kolu slobodna je bila ekipa Solida.

Članovi Gradske fudbalske lige ulažu nadljudske napore da isprate ne mala finansijska sredstva, koja su im neophodna za normalno funkcionisanje i takmičenje, a u tome im, pored lokalnog fudbalskog saveza i resornog ministarstva za sport i omladinu, mnogo pomaže i Fudbalski savez Vojvodine, na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem, koji im je, nedavno, poklonio nove lopte.