Digitalna ulična igra povodom 29. Festivala evropskog filma Palić

Povodom održavanja 29. Festivala evropskog filma Palić, Otvoreni univerzitet Subotica organizuje digitalnu uličnu igru, koja će se na ulicama našeg grada odvijati do 20. jula.Svi učesnici nagradnog takmičenja imaju priliku da osvoje vrednu nagradu – laptop računar.

Da biste učestvovali u igri i nagradnom konkursu potrebno je da na svom mobilnom telefonu otvorite stranicu tvojfilm.rs i krenete tragom od prve lokacije u igri.

Ulična igra U KOM FILMU IGRAŠ?, inspirisana je evropskim filmom i dobitnicima nagrade Aleksandar Lifka.  Predstavlja inovativnu formu zabave i zasnovana je na geolokaciji vašeg mobilnog telefona.  Igrači se kreću po centru grada, laganom kratkom šetnjom posećuju osam lokacija – na kojima se nalaze zadaci i gledaju video klipove inspirisane filmovima dobitnika nagrade Lifka – pokušavajući da reše misteriju gde je nestao poznati subotički glumac.Ova ulična igra se igra uz pomoć mobilnog telefona. Potrebno je samo da pre početka uključite geolokaciju i sledite instrukcije.  Zadaci se uključuju automatski kada dođete na traženu lokaciju. Ukoliko ste u mogućnosti, ponesite i slušalice zarad potpunijeg doživljaja.

Igra započinje na Železničkoj stanici – gde je prva lokacija u šetnji po centru grada.

Ako uspete da pronađete sve lokacije, odgovorite na sva pitanja a zatim uradite i poslednji zadatak – laptop računar može biti vaš.