недеља , 7 марта 2021
Naslovna / Društvo / Bakić: Vakcinacija se odvija brže od očekivanog

Bakić: Vakcinacija se odvija brže od očekivanog

Tokom jučerašnjeg dana vakcinisan je 571 građanin Subotice, dok je plan imunizacije predviđao da to učini 432 ljudi. Danas je do 11 časova vakcinisano još 168 građana, što ukazuje da će se nastaviti tempo vakcinacije koji prevazilazi očekivanja, istakao je u saopštenju gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić.  

„Želim, u ime Grada Subotice, da se zahvalim medicinskim timovima Doma zdravlja na posvećenom i kvalitetnom radu u službi najvišeg javnog interesa. Subotičani su pokazali veliku svest i odgovornost, ne samo prema sopstvenom zdravlju, već i prema svojoj zemlji. Odluka sugrađana koji nisu preležali COVID 19 da se vakcinišu, jeste čin vrhunskog patriotizma. Oni time pomažu našoj Srbiji da se što pre vrati normalnom životu i daljem snažnom razvoju i napretku u privredi, kulturi i svim drugim oblastima koje je pandemija poremetila,“ rekao je gradonačelnik Bakić.

On je pozvao sugrađane da nastave da se prijavljuju za vakcinaciju putem portala „e-uprave“ na vezi: https://imunizacija.euprava.gov.rs/ ili telefonski na broj: 0800 222 334

„Punkt za masovnu vakcinaciju u Novoj opštini radiće i u danima vikenda, od 08:00 do 18:00 časova i timovi našeg Doma zdravlja biće spremni u punom kapacitetu za svako povećanje broja zainteresovanih za vakcinaciju, pa je na Subotičanima samo da donesu odluku da se vakcinišu i time pomognu sebi, svojoj zemlji i njenom zdravstvenom sistemu,“ poručio je gradonačelnik.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Prodavci na subotičkom Buvljaku čekaju povratak kupaca iz Mađarske

Boro Brešćanski već 31 godinu prodaje voće i povrće na subotičkom “Buvljaku”. Kako kaže, nikada …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *