Aero klub Ivan Sarić nudi mogućnost putovanja sportskim letelicama za letove u regionu i Evropskoj uniji

Aero klub Ivan Sarić nudi mogućnost putovanja sportskim letelicama nа letovima u regionu i Evropskoj uniji. Putovanja do mnogih destinacija orgnizuju se po principu podele troškova.

Iz godine u godinu Aero klub Ivan Sarić nudi nove mogu’nosti za sve psetioce i redovne članove kluba.Svi koji imaju mogućnosti mogu da kori ste lake sportske letelice za letove u regionu i Evropskoj uniji.Pilot Nenad Budinčević upoznao nas je sa novinama i uslugama koje aerodrom nudi svim zaintereresovanim građanima.

Bezbednost putnika je na prvom mestu,vodi se računa o najsitnijim detaljima,na vama je samo da odaberete destinaciju i uživa te u letu.Po rečima našeg sagovornika uživanje je provodi ti vreme u letelici i u živati u svim čarima vazduhoplovstva. Svaki posao sa sobom nosi nešto lepo,uloga pilota je nešto što se ne može opisati.

Moramo napomenuti da je naš aerodrom jedini sportski aerodrom u Srbiji sa noćnim startom odnosno može da se leti noću.Svi zainteresovani mogu da se prijave kako za školu letenja tako i za podobrance.Na kraju svima koji putuju želimo prijatan i ugodan let sa Subotičkog aerodroma Ivan Sarić.