27. rođendan Yu Eco radija

Pre 27. godina na Svetski dan zaštite životne sredine 5. juna YU Eco radio počeo je sa emitovanjem programa. Danas naša medijska kuća pored radijskog već 19 godina proizvodi i televizijski program čija je programska koncepcija usmerena na podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine kako kod građana tako i kod nadležnih organa.

Tokom gotovo 3 decenije rada i postojanja, RTV YU Eco ostvarila je dobru saradnju sa svim relevantnim ustanovama i insitucijama, kako na na nivou grada, tako i na nivou Pokrajine i Republike. Ova saradnja proteže se kroz sve sfere života, od sporta koji sportska redakcija naše televizije posebno prati, preko zdravstva, obrazovanja do kulture . Mnogobrojni gosti naše televizije osvrnuli su se na saradnju sa našom medijskom kućom.

Na programu Yu Eco radija kao i naše televizije, posebna pažnja uvek je pridavana najmlađoj publici u cilju njene edukacije u smeru očuvanja životne sredine. Naša medijska kuća ostavrila je izuzetnu saradnju sa svim obrazovnim ustanovama na teritoriji grada.

Direktor i vlasnik RTV Yu Eco, Jožef Pinter je pre 27 godina, zajedno sa grupom entuzijasta, imao viziju koju je zahvaljujući mukotrpnom radu i trudu uspeo da oživi. I 27 godina kasnije ekološka vizija se razvija i više nego ikada dobija na značaju.

Čestitkama mnogobrojnih gostiju koji su posetili našu medijsku kuću danas, pridružio se i veliki broj saradnika koji nam je rođendan čestitao elektronskim putem. Naša televizija posebnu zahvalnost upućuje gledaocima i slušaocima bez kojih naša ekološka vizija ne bi mogla da živi ovoliko dug vremenski period.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime