četvrtak , 4 jun 2020
Naslovna / Servisne informacije / Zbog katoličkog Božića, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva

Zbog katoličkog Božića, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva

Zbog katoličkog Božića, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.

Sve službe Doma zdravlja će sutra raditi po ustaljenom rasporedu, osim Službe za opštu medicinu i Stomatološke službe, koje će raditi po izmenjenom rasporedu.

U okviru Službe za opštu medicinu radiće ogr.II (Beogradski put 45), ogr.IV (Karađorđev put 55), ogr.VI (Segedinski put 42), ambulanta Palić i Tavankut, kao i zdravstvene stanice Bajmok i Čantavir. Tokom sutrašnjeg dana radiće stomatološka ambulanta u Zubnoj poliklinici (Trg žrtava fašizma 16) i dečija stomatološka ambulanta u tzv. Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14)

Zbog božićnih praznika, Apoteka Subotica sutra će imati neradni dan. U periodu od 24. decembra od 17 časova, pa do 26. decembra do 7 časova i 30 minuta, biće dežurna apoteka ispod Gradske kuće.
Autobusi JP „Subotica-trans“ sutra će saobraćati po redu vožnje za radni dan. Otkazuje se polazak u 6:30 koji saobraća na relaciji Subotica-Segedin, odnosno na relaciji Segedin-Subotica sa polaskom iz Segedina u 12:30.
Zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama, do 14. janurara neće saobraćati polasci koji saobraćaju tokom školske godine, a označeni su oznakom „Đ“ u redu vožnje.
Za vreme predstojećih verskih praznika, upravna kancelarija JKP „Stadion“ neće raditi, dok će neki objekti raditi po izmenjenom radnom vremenu. Gradsko klizalište će sutra raditi redovno. Bazen Dudova šuma će takođe, raditi redovno, a SRC Prozivka će biti otvorena od 6 do 15 časova. Hala sportova će sutra imati obezbeđeno dežurstvo, a Sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniserska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion neće biti otvoreni.
Za katolički Božić, JKP „Čistoća i zelenilo“ neće se odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan.
Sutra će biti neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Isključenja struje za 3.6.

Zbog radova na elektroenergetskim objektima pojedine ulice sutra će biti bez struje. Od 8 do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *