недеља , 16 јануара 2022
Naslovna / Društvo / Deda Mraz obradovao mališane zgrade na Beogradskom putu

Deda Mraz obradovao mališane zgrade na Beogradskom putu

Deda Mraz je u subotu obradovao preko dvadeset mališana, stanara jedne zgrade na Beogradskom putu na Prozivci. Tradicija darivanja malih stanara pred praznike duga je sedam godina, a pokrenuta je na inicijativu predsednika Skupštine stanara.

Taj deda večno mlad u subotu je, tačno u 16h, zazvonio ispred zgrade na Beogradskom putu 85 na Prozivci i pozvao najmlađe stanare da siđu u zajedničku prostoriju po novogodišnje paketiće, kao i na neizostavno druženje. Deca iz zgrade svake godine pred praznike dobijaju novogodišnje paketiće, kako kažu, raduju se tome, a poklone doživaljaju kao nagradu za lepo ponašanje u zgradi tokom cele godine.

Dolasku Deda Mraza u zgradu, osim dece, raduju se i stariji stanari kojima je zvuk zvona signal da se okupe na tradicionalno komšijsko druženje u prizemlju, podstičući time dobrosusedske odnose. Ovu lepu tradiciju pre sedam godina pokrenuo je poredsednik Skupštine stanara, koji ovom zgradom uspešno upravlja nekoliko decenija.

Da se u ovoj zgradi naročito vodi računa o tome da najmlađi stanari budu zadovoljni prostorom u kom svakodnevno borave, svedoče i okićene jelke, girlande i novogodišnje lampice koje trepere po hodnicima opominjući da su praznici veoma blizu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Povećan broj zahteva za izdavanje ličnih karata

U protekle 2 nedelje vidno je povećan broj zahteva za izdavanje ličnih karata u PU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *