petak , 29 maj 2020
Naslovna / Sport / Od danas, košarkašice „Spartaka“ opet su na okupu

Od danas, košarkašice „Spartaka“ opet su na okupu

Posle skoro dvomesečne prinudne pauze, košarkašice „Spartaka“, danas, su se ponovo okupile i započele su sa trenažnim procesom, koji će, za sada, sprovoditi u Dudovoj šumi.

Iako su, i u uslovima izolacije, devojke „Spartaka“ svakodnevno trenirale individualno, kod svojih kuća, jedva su dočekale da se opet nađu na okupu i da nastave sa zajedničkim radom, koji je bio prekinut dva kola pre završetka prvenstvene trke za bodove.

Nakon premijernog okupljanja i početnih dogovora, košarkašice „Spartaka“ očekuju testiranja, koja će pokazati koliko su one trenirale u improvizovanim kućnim uslovima i u kakvoj formi se trenutno nalaze.

Iako o eventualnom nastavku šampionata u Drugoj ligi Srbije, još uvek, nema konkretnih informacija, u planu je da Subotičanke rade do 1. jula, kada će im početi jednomesečni godišnji odmor, nakon čega im predstoji ozbiljna priprema za nova takmičarska iskušenja.

U iščekivanju prelaska u Halu sportova, u Ženskom košarkaškom klubu „Spartak“ akcenat rada biće stavljen na kondicione treninge i na vežbe snage, a nakon toga uslediće i ozbiljniji rad sa loptom, kao i uigravanje ekipe.

Članove stručnog štaba Ženskog košarkaškog kluba „Spartak“ posebno raduje činjenica da je ekipa ostala na okupu, pa veruju da će se, uz još jedno ili dva adekvatna pojačanja, njihov san o povratku u Prvu ligu Srbije, na veliku radost njihovih navijača, uskoro i obistiniti.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

I odbojkaši „Spartaka“ krenuli su sa zajedničkim treninzima

Nakon dvomesečne neočekivane, prinudne pauze, i odbojkaši „Spartaka“ krenuli su sa zajedničkim treninzima. Iako su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *