nedelja , 9 avgust 2020
Naslovna / Društvo / Objavljene preliminarne liste za upis u vrtić

Objavljene preliminarne liste za upis u vrtić

Naredne školske godine vrtiće PU “Naša radost” pohađaće 106 mališana više u odnosu na ovu školsku godinu. Od ukupno primljenih 1183 zahteva za upis nove dece u vrtiće, 307 mališana našlo se na listi čekanja. Roditeljima je na raspolaganju rok za žalbu do 15. jula, a konačne liste biće formirane nakon donošenja odluke po žalbama.

Roditelji dece koja se u narednu školsku godinu po prvi put upisuju u vrtić, ove godine su decu za vrtić prijavljivali online, putem eUprave. U PU “Naša radost” pristilo je 1183 zahteva za upis dece koja do sada nisu pohađala vrtiće ove ustanove. Od ovog broja 307-oro dece nalazi se na listi čekanja. Prema rečima direktora ove ustanove, plan je da u narednoj školskoj godini u vrtiće bude primljeno ukupno 4430 mališana.

Danas su objavljene preliminarne liste za upis, a nezadovoljni roditelji imaju na raspolaganju rok za žalbu do 15 jula. Kako ističu u “Našoj radosti” žalbe se podnose isključivo putem emaila: komisijazaupis@gmail.com, budući da je i dalje na snazi zabrana ulaska u službene prostorije i vrtiće za roditelje. Roditelji se za sva eventualna pitanja mogu obratiti telefonskim putem ustanovi.

Iz PU “Naša radost” napominju da roditelji dece koja prvi put polaze u vrtić prilikom prvog dolaska deteta u grupu, treba da prilože zdravstveni list deteta, potvrdu o vakcinaciji kao i potvrdu pedijatra da je dete zdravo, koja ne sme biti starija od nedelju dana.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 06.08.2020.

Info blok 06.08.2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *