utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Društvo / Call centar Gerontološkog centra

Call centar Gerontološkog centra

Pozivanjem besplatnog broja 0800 222 444 svi zainteresovani će ubuduće na jednom mestu moći da dobiju informacije o funkcionisanju Gerontološkog centra. Predstavnici kompanije Telekom Srbija danas su donirali besplatan broj kojim se uspostavlja call centar Gerontološkog centra.

Kako bi otklonili eventualne prepreke u pristupu informacijama o funkcionisanju Gerontološkog centra i svih njegovih službi, uspostavlja se besplatna info linija: 0800 222 444 gde će svi oni koje to interesuje moći na brz i efikasan način da dođu do informacija.Call centar će biti dostupan radnim danima od 6,30-15 časova.

Predstavnici kompanije Telekom Srbija su prilikom potpisivanja ugovora o donaciji besplatnog telefonskog broja Gerontološkom centru, istakli kako će ovaj broj omogućiti ustanovi da bude jedinstveno prepoznatljiva ne samo građanima Subotice već i cele Srbije.

Član Gradskog veća zadužen za socijalnu politiku, Ilija Đukanović je istakao da grad podržava i pozdravlja saradnju Telekoma Srbije kao društveno odgovornog preduzeća i Gerontološkog centra kao jedne od najboljih ustanova socijalne zaštite u Srbiji.

Kako je danas najavljeno, uskoro bi u okviru parka u Gerontološkom centru trebalo da bude dostupan mobilni Internet, što bi takođe bilo ostvareno u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija.

https://youtu.be/RbunABV1N2o

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nove mere Vlade Srbije: Zabrana kretanja vikendom od 15h do 5h, nema šetnje kućnih ljubimaca između 20 i 21h

Svim građanima R. Srbije, kao i strancima sa boravišnom dozvolom, koji su u zemlju ušli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *