Ženski odbojkaški Memorijalni turnir Josip Marković – Josa

Tradicionalni, šesti po redu, ženski odbojkaški Memorijalni turnir Josip Marković – Josa odigraće se u ovdašnjoj Hali sportova, 29. i 30. septembra.

Pored Spartaka, kao domaćina, i ove godine, za veliki pobednički pehar boriće se još dve beogradske ekipe: Crvena zvezda i Vizura, kao i odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove.

Prvog dana turnira, koji je na programu sutra, od 10 časova, sastaće se odbojkašice Spartaka i Jedinstva iz Stare Pazove. Od 12 sati snage će odmeriti Crvena zvezda i Vizura , a popodne od 18 časova, megdan će podeliti Jedinstvo i Crvena zvezda, dok će od 20 sati igrati Spartak i Vizura.

U subotu, u 11 časova, na programu je duel između Vizure i Jedinstva, a u 13 sati devojke Spartaka sastaće se sa Crvenom zvezdom.

Oba takmičarska dana ulaz u Halu sportova biće besplatan za sve posetioce, pa je i to razlog više da, u naredna dva dana, Subotičani u što većem broju dođu u Halu sportova i da vide na delu novi, znatno podmlađeni, tim odbojkašica Spartaka, koje za dve nedelje očekuje start prvenstva i u Super ligi.